Bruiloft Muziek

Bruiloft Muziek

Floor Hansen verzorgt al jaren de perfecte muzikale omlijsting bij talloze bruiloften. Van de ceremonie, receptie, diner of het feest: alles is mogelijk. In 2015 is ze zelfs genomineerd door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) voor ‘Beste Bruiloftmuzikant’.

Bruiloftmuzikant-en_RGB

Akoestisch Duo

Romantisch, in stijl en persoonlijk. Of jullie nu kiezen voor Floor begeleidt door een akoestisch gitarist, of gecombineerd met pianist (inclusief vleugel) voor jullie huwelijk: beide duo’s passen geheel in de stijl en sfeer van een romantische bruiloft. Dit akoestische duo geeft net dat extra speciale, muzikale tintje, dat jullie huwelijksdag persoonlijk, uitgesproken en bijzonder maakt.

 

Jullie kunnen kiezen uit een breed repertoire. En is er een lied dat voor jullie een speciale betekenis heeft? Dan studeren we dat met alle liefde en plezier voor jullie in. En natuurlijk denken we verder met jullie mee: hebben jullie een dresscode of kleurthema? Ook hier stemmen we ons graag op af, omdat élk detail op jullie huwelijksdag belangrijk is!

Foto impressie

Achtergrondmuziek bij borrel of diner

Think amazing tunes, think beautiful styling, think lovely music: think Acoustic Sessions! Wilt u uw gelegenheid stijlvol, chique en muzikaal aankleden? Dan zijn de Acoustic Sessions een aanwinst voor uw feest, receptie, diner, of ander evenement. Floor speelt in combinatie met verschillende professionele muzikanten de lekkerste easy listening en feel good music, van achtergrondmuziek tot meer op de voorgrond.

 

Deze combinatie is geheel naar wens muzikaal in te vullen, waarbij jullie kunnen kiezen uit een pianist met vleugel, gitarist, (contra-)bassist, saxofonist, percussionist en zelfs een extra zanger of zangeres.

Foto impressie

Feest

Voor het feest zijn er verschillende mogelijkheden. Denk aan een te gekke coverband (Boomerang) of een DJ act (FloorJaxx) met verschillende live muzikanten. Interesse? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of kom een keer kijken bij een van onze shows!

Foto impressie