DJ Act

DJ Live Act: FloorJaxx

Een te gekke DJ live show vol muzikaliteit, energie, de lekkerste hits en verrassende elementen… dat is FloorJaxx! De perfecte combinatie van DJ en live muzikanten, zoals een vocalist (zanger of zangeres), saxofonist en percussionist.

FloorJaxx maakt van iedere gelegenheid gegarandeerd een groot succes! Door onze jarenlange ervaring en kwaliteit, weten wij als geen ander aan te voelen wat gewenst wordt. Met 100% energie, enthousiasme en passie is FloorJaxx dé muzikale aanvulling voor ieder evenement, bedrijfsfeest, iedere bruiloft of clubnight.

Deze DJ live act kan naar wens samengesteld worden, waarbij we graag helpen met het vinden van de perfecte muzikale invulling. FloorJaxx beschikt over een uitgebreid bestand met de beste DJ’s, saxofonisten, percussionisten en vocalisten. Onze vocalisten, waaronder zowel zangers als zangeressen, blinken niet alleen uit in hun zang maar kunnen tevens het feest een boost geven als MC. Onze saxofonisten en percussionisten zorgen voor extra funk en ritmische beats… Kortom, een te gekke live sensatie!

Denk aan een lounge act met een heerlijke Ibiza vibe, een te gekke party in een club, bedrijfsevenement of bruiloft: anything is possible! En ook over de styling denken we graag mee: FloorJaxx beschikt standaard over een strakke, witte DJ show, maar naar wens kan ieder thema doorgetrokken worden in de aankleding van de act. Daarnaast zijn alle DJ’s, vocalisten, saxofonisten en percussionisten ook los te boeken. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op!

Video

Zij gingen je voor:

  • Ernst & YoungErnst & Young
  • QNHQNH
  • FC TwenteFC Twente
  • NyenrodeNyenrode
  • FujifilmsFujifilms