MC / Vocals

MC / Vocalist

Op zoek naar een MC of zangeres die samen met DJ een geweldige performance weet neer te zetten? Floor Hansen is solo te boeken of als MC duo en in combinatie de DJ live act FloorJaxx. Deze laatste combi is muzikaal aan te vullen met een saxofonist, trompettist, violist en/of percussionist voor extra melodische sounds, funk en ritmische beats.

BOOKINGS

Floor Hansen
info@floorhansen.nl

+31(0)6 13592848

Offerte aanvraag

Floor Hansen

Music Is My Life, Performing Is What I Do

"Als DJ sta ik bijna wekelijks met Floor op het podium. Haar persoonlijke en spetterende performance is uniek en 100% allround inzetbaar. Haar kwaliteit om in te spelen op elk publiek, elk evenement en iedere wens van de organisatie maakt Floor terecht tot een veelgevraagd vocalist en MC."

DJ H1jack

"De stem van Floor past bij elke muziekstijl en daardoor is zij zeer geschikt als zangeres bij een DJ. Door haar energie krijgt ze elk publiek aan het feesten!"

Martin LeVrie

DJ live act: FloorJaxx

FloorJaxx combineert de lekkerste beats en hits met live muziek van bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist, trompettist en MC/vocalist. De act kan geheel naar wens samengesteld worden en zorgt met iedere combinatie voor een gegarandeerd groot feest.

Meer info

Zij gingen je voor:

  • Ernst & YoungErnst & Young
  • QNHQNH
  • FC TwenteFC Twente
  • NyenrodeNyenrode
  • FujifilmsFujifilms